torsdag 30 maj 2013

Träningsrunda delux

Det började såklart med att man svor långa ramsor i motvinden på vägen ut till Berget, men sen blev det desto bättre! Andreas stack iväg före mig eftersom jag hade en del grejer att fixa innan. Därmed hade jag ju ingen rygg att ligga på rulle bakom i vinden, men tillslut kom jag iallafall fram :)

L och A bomhänger.

Precis när jag nådde Kockenhus såg jag hur Linus och ett gäng andra cyklister vek av in på en stig. Jag hakade på och efter en stund när vi stannade ringde jag upp A som kom och mötte upp oss. Han hade då redan lite mer än en timme mtb i benen, men hängde med han också.

Andreas spår inkl. det han kört ensam. För honom blev det en del upprepningar av vissa stigar.

Mekpaus
Vi hade fått höra att Linus skulle guida runt några från bl.a. Team Rynkeby som ville cykla lite skog med fokus på backar. Men tydligen dök det inte upp så många av dom, tror de var två varav en skulle delta som mekaniker på Parisresan... Men vi som var med hade iaf skoj, riktigt trevligt gäng cyklister!
Fyra trötta ben behöver nu vila. God nattchos!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar