söndag 12 maj 2013

Söndagsträning, uppställning kl 10

Som vanligt ljuger bilden, detta är ingen flack fin singeltrack. Bra uppför faktiskt!


Det är kul när folk börjar släppas ut ur vinterförvaringen så man kan få lite träningssällskap igen! Kvällarna i källarn på trainern ger inte riktigt samma cykelglädje som att pressa ben och lungor ute på stigarna, men nästan ;)
Positivt är det också att vi kan dela med oss av bilder på andra och inte bara på oss själva!

I förmiddags rullade vi bort till Krapperupp för att möta Jon och Lluc, sen upp på Berget. Jobbade oss igenom en jäkla massa backar i skogen och tog efter det stigarna upp till fyren och ner igen. Det blev inte några långa stopp utan vi höll ett gott tempo och hade fint flyt.

Jon fick ut och testa sin Open 1.0 på riktigt, med fungerande frambroms, och han var helnöjd med den!
När vi stannade på parkeringen vid Krapperupp igen var vi alla rätt trötta och svettiga, utom Lluc som såg helt oberörd ut. Han är, om jag förstått det rätt, nybörjare på mtb men har tränat mycket löpning och han sa att benen var helt slut men lungorna var det inget fel på och det stämmer nog!

Lagom till eftermiddagskaffet sändes Girot på en tv-kanal som vi kan se och såklart bakade vi årets första rabarberpaj till det. Sändningen har ju pågått i en evighet så vi har, förutom fikat, hunnit med att tvätta cyklar och varit iväg och handlat under tiden. Kom in igen lagom till målgång och fick se Tobias Ludvigsson komma in på en 4:e plats!!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar