onsdag 15 maj 2013

Slagit ihjäl benen liteKörde ett pass MTB idag, nästan 35 km hann jag med innan jag tyvärr var tvungen att ta mig ann motvinden hem. Det blåser nästan på för mycket för att det ska vara kul att cykla idag, ja inte de sex kilometrarna ut till Berget då där flög man ju fram. Men hem var ren misär, slet för allt vad det gick och gjorde mig så liten som möjligt. En igelkott hade hur lätt som helst spatserat om mig, bra träning det där :)


Om man räknar bort den där "transportsträckan" som i och för sig är bra uppvärmning eller farthållarträning fram och tillbaka blir detta pass dryga 22 km skogsharvande och landade på 769 höjdmeter inplockade på 1 timme och 20 minuter. Ett bra pass för att bara slå ihjäl benen lite efter jobb, hade tyvärr ingen fantasi alls idag och körde nästan samma stigar åt båda hållen men i gengäld blir det riktigt mycket och brant av varan höjdmeter.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar