lördag 25 maj 2013

Lördagsmek Cykelträning och Fläng

Ibland blir både jag och Y smått yra i huvudet så mycket man har att göra. Idag har vi försökt hinna med allt och det har vi väl nästan rott hem.

Go o fin långfrulle, vart i till stora staden och shoppat däck hos Sportson. Fick minsann tag på en bättre begagnad XX-kasset till Y också!

Därifrån blev det gasen i botten till Ängelholm för att hämta upp mina nya hjul till 29:ern. Dom jag haft liggande hela vintern visade sig ha fel infattning till bromsarna, jag behöver centerlock och inte 6-bult.

Efter en fika drog vi iväg på veckans distanspass och fick en överraskning i form av dunderfint superväder. Oftast när vädret bestämmer sig för något annat brukar det liksom vara till det sämre, eller hur!?

Idag slipper ni se oss två, istället får (haha) ni en bild på två andra fårskallar längs stigen!


Afterbike med en öl på verandan och samtidigt fixade vi Yvonnes Race King Supersonic-bakdäck till slanglöst. Gick galant :)Imorgon ska jag ta mig an dom nya hjulen och allt vad det innebär, men nu lördagkväll! Förresten, vi missade en fest, förlåt oss.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar