torsdag 23 maj 2013

Första lilla provturen

Jag fattar inte hur det går till men tiden formligen rusar iväg, jag hinner inte med allt jag vill hinna och det är faktiskt rätt så irriterande. Jag fick återigen välja löpning istället för cykel för det tar ju inte lika mycket tid i anspråk.

Andreas kom allafall ut på en kort testtur med sin nya Cube Elite och han verkade helnöjd efter det lilla han cyklat. Det återstår ju en hel del att göra med den men han verkade tycka att det var en övervägande positiv känsla. Han lär nog färdigställa cykeln som han vill ha den och cykla in sig på den innan han säger varken bu eller bä.

Glad gubbe :)Jag fick en lagom jobbig joggingtur på 7 km i oväntat kanonväder :)
Kanske man ska masa sig ut i trädgården och göra lite nytta i kvällssolen.
Hörs!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar