lördag 18 maj 2013

För bra, men ändå inte


Vi svettades ihop 43 km i värmen i förmiddags. Det blev bara varmare och varmare under tiden, nästa så att det blev för bra, men bara nästan :) Jag är iaf glad att vi valde att cykla rätt så tidigt, för nu efter en dag i solen orkar man knappt resa sig.

När vi skulle svänga ner mot Arild mötte vi ett jättestort gäng mountainbikecyklister som var på väg uppför Berget. Dom var nog var minst 20 st och alla hejade väldigt glatt :)Efter träningen fixade vi lite käk, satte oss ute i skuggan och åt och vilade benen. Hade lite andra planer för dagen men det får vänta till imorgon, hade aldrig funkat i 30-gradig värme.

Pernilla kom förbi för ett tag sedan och hämtade upp några cykeldelar till Jon. Vi passade på att få en race report från Kullamannen och Dödens zon där hon knep en pallplats! Brutalt lopp det där.

Däremellan har förresten Team Summit testat hemgjord mjukglass från Arla. Vi ger den 8 av 12 Summits - helt ok, enkelt att göra, men lite medioker smak.

Hoppas för er egen skull att ni inte planerar att gå inomhus för att kolla Eurovisionspektaklet nu, stanna ute och njut av sommaren som tillfälligt är här.
 //Y

2 kommentarer:

 1. Kim Tuuliainen18 maj 2013 20:10

  Ser ut att vara en sån där fantastisk dag man bara ska glömma alla måsten och passa på att njuta =)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB18 maj 2013 20:18

  Du har helt rätt, vi hade tom ett par grejer som skulle fixas under eftermiddagen. Vi bara la ner alla planer och bara suckade i skuggan! Mmer sånt här väder tack!!!
  //Nilsson

  SvaraRadera