måndag 27 maj 2013

Det kom ett paket även till oss ;)

Kassett och pedaler kom idag.


Förutom ett 2-delat vevparti så börjar det likna något nu, lite smått cykelsug uppstod när jag äntligen hade fått hjulen på plats, vågen var också glad. Den blev inte lika hårt belastad som innan, nästan 650gr mindre med de nya hjulen. Snyggt blev det ocksåTyvärr fanns inte tid för cykelträning idag efter att jag snickrat färdigt, då tog trädgårdsarbete vid. Den här tiden på året tar grönskan formligen över allt, går knappt att hålla efter!

Just nu bullbak, färska frallor redo till frukost!
//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller27 maj 2013 22:10

  http://www.actionsports.de/de/Komponenten/Saettel/Fizik-Arione-CX-Carbon-weiss-rot::24445.html

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB28 maj 2013 08:30

   :)
   Tror att det blir en Selle på den här, har funkat bra för mig på MTB

   Radera
 • Ja snyggt! Tänk vad ett par hjul kan lyfta en redan fin cykel! Jag är jättenöjd med mina crossmax, iof har jag matrial som är på tok för bra för min eget bästa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB28 maj 2013 08:36

   Bra sagt, men vad tror du jag har..? Tyvärr kan man ju inte skylla på cykeln när man står där med ett jumbopris i handen.
   //Andreas

   Radera