tisdag 14 maj 2013

Dagens aktivitetEn lång kvällspromenad i solen (och några regnskurar) fick bli dagens aktivitet. Det är inte ofta man får med sig A ut på promenad minsann :) Han är aningen trött i benen, källarträning igår har satt sina spår, och det var tillochmed han som föreslog att vi skulle ut och gå för han behövde röra på benen lite lätt.Om jag känner honom rätt misstänker jag att Andreas kommer att köra ett rejält mtbpass imorgon kväll, när jag tyvärr måste jobba... Det gör han isåfall helt rätt i för det ska bli kanonväder om än blåsigt, men det är vi ju vana vid!

//Y

2 kommentarer:

  1. Patrik Skolling Möller15 maj 2013 08:38

    Skådar jag ett nyrakat smalben månne? :)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB15 maj 2013 08:56

    Jepp, det är sommar här nu juh! Endå har jag fått min första fästingjävul...

    SvaraRadera