onsdag 22 maj 2013

Cube Elite 29:er och dagens träning


Ska bli kul att äntligen testa att cykla en 29:er och intressant att jämföra med min gamla 26:a. Många man pratat med är övervägande positiva till storhjulingar, det återstår att se vad jag kommer att tycka.

Innan jag sätter igång med att skita ner min nya mtb på Berget, har jag en del mekande att göra. Redan igår bytte jag sadel och sadelstolpe. Ett nytt hjulpar har jag haft stående i källaren ett bra tag och nu ska de monteras på plats. Eftersom jag inte varit säker på när eller ens om cykeln skulle komma har jag en hel del andra prylar att beställa och fixa.


Får se också vad jag gillar det betydligt bredare styret som sitter på, 680mm det är 100mm bredare än min flatbar på 26:an! Y är iallafall helnöjd med sitt.
//Nilsson

Yvonne tar över:
Dagens träning då?
Medan Andreas valde källarträning, tog jag ett pass utomhus. Jag kände att jag behövde komma ut och få luft efter en hel dag inomhus. Så jag spenderade ungefär två timmar på mountainbiken i det här:


Trots allt var det faktiskt rätt skönt och jag kände mig i kanonform, hade snabba ben och fin puls. Det som hade kunnat var ett riktigt misärpass med tanke på vädret blev verkligen tvärt om, jäkligt kul och bra träning :)Andreas var ungefär lika blöt som jag när jag kom hem, fast inte utav regn utan av svett, efter en omgång fyror + Annat på trainern.

Efter en plåt ugnspannkaka är man nu rätt nöjd med eftermiddagen. Ska pusta ut i soffan en stund :)
//Y


6 kommentarer:

 1. Så den har äntligen kommit. Gôtt! Ser med spänning fram mot utvärderingen!

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB23 maj 2013 08:29

  Ja det ska bli intressant, den känns stor o klumpig i vardagsrummet i alla fall. Vad kör du på Hasse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma Cube Elite 26" som förra året. Hade tänkt att sätta på ett par Crossmax men det blev inte så.

   Radera
 • Nilsson The Summit MTB23 maj 2013 09:03

  Är du nöjd med cykeln så är det ett rejält lyft med dom hjulen. Y satte ju på sådana och är mer än nöjd, mao har du möjlighet så gör det!

  SvaraRadera
 • Heja utomhusträning! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 maj 2013 19:39

   Absolut! :)
   Men A hade väl iofs en giltig ursäkt, han är inte så van vid löpning och det resulterade i onda ben, han kunde knappt gå. Så han vågade inte ge sig allt för långt hemifrån om han skulle bli tvungen att avbryta. :)

   Radera