torsdag 16 maj 2013

23 i medel

Nu har jag haft tre helt träningsfria dagar i rad så idag hade jag lite extra sprätt i benen. Cyklade hem från jobb och vi kom iväg ut på mountainbiken vid halv fem.

Vägen ut till Berget gick i stort sett av sig själv med rejäl medvind och inne i skogen var det kanonfint. Backarna var där precis som vanligt och det var tryck i benen, vila kan tydligen göra nytta ;)

Andreas, som har tränat på rätt friskt dessa dagar, hängde med i mitt tempo idag så jag lyckades fånga honom på några bilder.

Trots den där störiga motvinden på vägen hem kan vi ju faktiskt inte klaga på vädret idag - sol, 23° och torra, snabba stigar, man blir ju lycklig!

Ha! Sitter här och skriver på detta inlägg och helt plötsligt ser jag en bli komma glidande på cykelbanan och föraren slänger ner något i vår brevlåda - va!? Så ser jag att det är Dr Bottomdiver och reklamen han lämnade var detta:


Tackar för det! Vi anmäler oss i morgon ;)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar