söndag 14 april 2013

Slut på en lugn träningsvecka

Vi sa det tidigare idag och vi säger det igen. Det räcker med vinter nu och därför ställde vi på vår roadster, därmed är det väl också dax att pumpa landsvägscyklarna.
Här är den, ett av våra andra sommarnöjen, efter cyklingen då såklart :) (vilket iofs inte bara är ett sommarnöje, men å andra sidan är det ju mest nöjsamt på sommaren! )
Inte bara cyklarna fotas här uppe! Italienska vägen förra sommaren.

Eftersom vi inte har någon rolig cykling att rapportera om idag, har jag plitat ner vad jag gjort övriga dagar den här veckan.

Måndag: MTB på Kullaberg, 2 tim
Tisdag: Core på F&S, 1 tim
Onsdag: Styrkeövningar hemma, 30 min
Torsdag: Trainer 5x4 intervaller, drygt 1 tim
Fredag: Styrkeövningar hemma, 30 min
Lördag: MTB i snacketempo, 1tim 45 min
Söndag: vila

Här nere på trainern blev det endast ett pass för mig denna vecka.
Det har blivit tränat lite varje dag, utom söndag då, men det har ändå varit en lugn vecka. Tre styrkepass som inte ger det där ordentliga flåset och ett lugnt pass på cykel i går. Måndagens mtb och trainerpasset står för veckans konditionsträning.

Andreas har också tränat, men han är inte lika öppen med vad det är han gör. Men nåt gör han där nere i källarn och ganska ofta. 

Nu har vi dessutom börjat cykla i eget tempo upp på berget och nu fattar jag inte vad han sysslar med där heller. Han drog ifrån mig vid skogsbrynet, ändå fick jag stå och vänta på honom i sju minuter vid målet - hur går det till? Vi hade gjort upp en förutbestämd bana där A skulle ta två omvägar, med lite fler höjdmeter, men det borde ändå inte bli så stor skillnad i tid. Han skyller på två telefonsamtal och ett stopp för att pumpa bakdäcket... Han säger ofta att allt hänger på tröjor och dekaler (reklam), en sak är säker snacka kan han!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar