lördag 9 mars 2013

Suddiga glas, tomma däck och 27 plantor

För ett bra tag sedan stoppade jag ner mina cykelglasögon i ryggfickan på jackan när vi körde en regnig dag i skogen. Det var inte så smart gjort. Det kom såklart in en del grus i fickan också. Där låg mina glasögon och slipade sig mot gruset, så nu har jag en suddig fläck mitt i synfältet. Mycket irriterande! Vi svängde in till vår lokala cykelhandlare och tänkte höra om dom kan ta hem nya linser. Tyvärr var inte han som vet och kan allt där, så det blir till att återkomma nästa vecka...

Andreas har haft lite cykelmek i källaren under eftermiddagen. Hans bakdäck pyser sakta men säkert ut all luft hela tiden, så han har försökt få det att hålla tätt. Får väl se imorgon om det har fixat sig.
Leta läckage 


Skaka runt


Sen har vi lekt trädgårdsmästare också :)

Kiwiplantor är verkligen supersmå när de kommer upp och växer låångsamt.


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar