onsdag 6 mars 2013

OnsdagsBajken

Våren har ju dykt upp här så vi hade planerat för ett mountainbikepass modell längre idag. Det såg verkligen lovande ut när jag cyklade hem från jobbet - stålande sol, förhållandevis varmt och dessutom i stort sätt vindstilla!

Medan vi klädde på oss gick solen i moln, men det var ändå riktigt skönt när vi påbörjade cyklingen ut mot berget. Det blev tyvärr kallare, gråare och råare i luften allt eftersom, så vi hoppade över det där med långdistans, vi nöjde oss med två timmar. Det var en hel del is kvar i skogen och rätt så blött, blev lite kallt när det stänkt upp en massa lervatten. Men det är ju alltid kul att cykla ute och extra gott med iallafall lite plusgrader :)

Cykeltvätt efter "målgång" var definitivt nödvändigt.

Eftersom planen var långpass hade vi laddat jackfickorna med lite nödenergi om det skulle behövas, twix och semmelbullar. Bullarna kom väl till pass till After Bike-kaffet istället :)

 //Y

2 kommentarer:

 1. Drog snabbt in moln över fyren idag! Var fint hela vägen ut till kullen, där hann det bli lite trist under tiden jag åt en bar, sen blev det varmt och fint igen ungefär när jag passerade ert hus på vägen hem! :p
  /Viktor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB6 mars 2013 17:32

   Vi var väl ett par timmar för sent ute. Det var stor skillnad på temperaturen uppe på berget och här hemma, det är förståss kallare på sån hög höjd :P
   //Y

   Radera