fredag 8 mars 2013

Nu måste jag gnälla igen!

GoFredag förutom beskedet att min nya cykel dröjer, enligt senaste beskedet dröjer den såpass länge att  jag misstänker att den precis som förra året aldrig dyker upp! Senaste budet är vecka 20 till butiken, ska ligga för produktion vecka 18 i tyskland...

Detta tar jag inte som ett positivt besked då både jag och Y legat på för att börja köra lite lopp i sommar. Cykeln jag åker på idag är förvisso mycket bra och väldigt lätt, en cykel jag är mer än nöjd med. Problemet är att den är väldigt väl använd och sliten.
Min tanke var ju redan förra året att rulla på en Cube Elite 29:er, det fick jag lägga på hyllan och tänkte att då satsar jag på nästa år. Nu måste jag erkänna att även det känns ganska dunkelt och att satsning för min del detta år lär bli på BananFika-nivå, å andra sidan gillar jag ju "Fyffes".

Med detta vill jag säga Bättring CUBE, 2års väntetid är inte speciellt acceptabelt. Men fina cyklar gör ni!

Vad har då hänt för övrigt denna Fredag?
Y har enligt mig varit och badat, om man frågar henne har hon simmat.
Jag har enligt mig kört 4:or med ökade Watt (äkta källarträning). Enligt henne enformigt tuktande i svettstugan.


//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Men fy vad trist :-( jag vågade inte beställa efter Yvonne berättat vilket strul det blev för dig i fjol.

  Ja bättring behövs, det är ju så bra cyklar. Hoppas det löser sig för dig.

  Vilka lopp har ni i åtanke i sommar? Kanske hamnar på samma! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB8 mars 2013 22:08

  Du anar inte, dåligt humör är bara förnamnet!
  Vi har siktat in oss på ett par lopp i Danmark, det ligger mycket närmare för oss än de flesta i långlopps cupen. Kanske blir det också Ränneslättsturen och Bockstensturen, den som lever får se :)
  Ska ni köra hela Cupen i år igen eller?
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Tack Y för en trevlig simning :) ser framemot varannan fredag nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB10 mars 2013 10:32

   Tack själv, det var trevligt med sällskap :) Men nästa gång behöver vi ju inte skynda dit!

   Radera