söndag 24 mars 2013

MTB på nygammal stig

Inga kossor i hagen på Kullabergs sydsida än så länge. Inte mycket färg heller för den delen, man kan tro att man är färgblind ser ju bara grått och brunt nu för tiden...


Utecykling blev det självklara valet! Två timmar på snabba hårda stigar, grusväg och lite asfalt. Solen som varit framme hela förmiddagen, lyste tyvärr med sin frånvaro så lite bistert var det allt. Andreas hoppade upp på Cuben idag och det gick riktigt bra :)

Testade några stigar som vi inte kört på jättelänge för vi tycket då att det var för mycket kliva av och bära cykel. Vissa partier flöt på betydligt bättre nu, men en del ställen var helt klart överkurs fortfarande. Där var också två grindar att passera, så det blev en par stopp för att öppna dom plus en att klättra över. Men där är verkligen ootroligt vackert, så det kan vara värt att cykla där trots att man behöva stanna till ibland!

Tog en vända upp till fyren och några svängar i skogen med inslag att en del branta uppförsbackar, skönt att gömma sig från vinden inne bland träden.

Som i stort sett alltid var det definitivt rätt beslut att cykla ute!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar