torsdag 28 mars 2013

Låt nu inte sillen gå torr

Inte en kvast i sikte idag, dom har förmodligen blåst bort och flytt kylan långt innan jag vaknade och åter igen insåg att bilen självurladdat sig under den gångna nattens minusgrader.

Ungefär samtidigt som jag är ute med batteriladdaren och fixar dimper ett mail ner från mallorca, det såg bra mycket mysigare ut än de -7,5°C jag tampades med iklädd loungepants tisha och pälsmössa a la cousin Eddie (Randy Quaid)... Morgonsol, cappucino och ett par allmänt lockande bilder från en lite varmare tillvaro :)
Nog om det men nästa år tänker jag inte missa tillfället. Vårvärme trevliga vänner och mycket cykling är en oslagbar kombination.

Meen vad är väl en Mojito på Mallis jämfört med en "liten" Long Island ice tea i Miami? ;)


Själv sitter jag här med rätt stumma ben från igår, det är en skön känsla som skvallrar om ett gott betyg på gårdagens träning. Y jobbade upp sin träningsvärk redan i förrgår och stärkte upp den ytterligare med MTB igår, blir bra det!

Idag har det tyvärr inte hunnits med ens en källarträning, vi var direkt efter jobb iväg och firade av en jubilar. Jon bjöd på tårta, det snackades väl lite cykelmek och lite allmänt gnäll om att lusten till uteträning snart avtar om inte våren sätter fart på riktigt snart! Han kommer att cykla London-Brighton 16 juni i sommar.


Som ni kanske sett har jag för tillfället lagt upp vår privata väderstation på internet, har placerat en liten "sticker" i högerfältet. Hobbymeteorolog som man är funderar jag på att lägga upp en vädersida som talar om hur vädret är just nu hos oss, kanske med en kortare prognos. Man vet ju aldrig, det kan ju glädja en och annan solskenscyklist i området :)

Hörs
//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar