lördag 16 mars 2013

Felköp

Har varit iväg på shopping med en kompis idag. Det är inte jätteofta jag handlar annat än cykelkläder och cykelprylar så det var riktigt kul att prova och köpa vanliga kläder för en gång skull :) Det blev ett par jeans, nån topp, en sjal och lite annat.

Innan vi körde hem svängde vi in till Sportson för att köpa en slang till Andreas Cervélo. Först plockade jag en slang från hyllan ute i butiken, men när jag frågade i kassan var det såklart fel. Racerslangarna hade de bakom disken och expediten plockade fram den jag skulle ha. Jag betalade och såg glad ut och körde hem. Såklart var det fel ändå... 42mm ventil skulle det vara och det var det på den jag tog i hyllan men den jag fick av expediten var 60mm. Typiskt. Så går det när man skickar frugan till att handla prylar! Sen kan vi ju tala tyst om den gången Andreas själv var inne och skulle köpa slang, det gick inte bättre den gången heller :)

Dagens felköp

//YInga kommentarer:

Skicka en kommentar