lördag 23 mars 2013

Dagen i bilder


Tog ett cykelpass ute idag! Andreas körde sin gamla Nishiki som är lite snällare när det kommer till sittställning, passade hans rygg bättre om man säger så. Stannade till på Ica Skeppet på vägen hem för lite proviantering inför kvällen.

I övrigt har det varit en kanonfin dag. Fick till en fika utomhus, med skön värmande sol - underbart!


Det räcker ju inte med att fika bara en gång på en hel lördag så när vi ändå var i farten tog vi en fika på Kakboden också :)Andreas håller fortfarande på att installera alla prylar till väderstationen, idag var det vindmätaren som skulle upp. Han satte den ovanför tv-antennen så länge, sedan ska den upp på taknocken men det väntar vi med tills det blivit lite varmare så man klarar av att vara ute och pilla med sånt.
Här har vi då alltså Nilsson på taket:

Nä, det är inte en gigantisk eltandborste han håller i.


och ur en annan vinkel...Vi såg förresten tre lekfulla sälar i sundet när vi cyklade förbi längs stranden, var tvungna att stanna och titta på dom en stund.  Dom plaskade och hoppade och såg jätteglada ut, så himla gulligt!

Och för er som är intresserade har vi även varit på tippen idag.//Y

2 kommentarer:

 1. Jag måste med er ut ngn gång (ni får anpassa er efter min takt), för jag vill oxå se sälar! Men visst var det skönt idag, vart ute o gått i över två timmar, o ja, jag tog en snabbvisit på ciygross... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 mars 2013 22:03

   Javisst, det är bara att hänga på :) Sälarna verkar vara här i krokarna rätt så ofta när det är finväder.

   //PaparazziYvonne

   Radera