tisdag 26 mars 2013

Core idag

Efter jobbet idag var jag hembjuden till en god vän för en kaffe och tänka sig vi kunde sitta ute på verandan och fika. Riktigt varmt och skönt i solen, i lä. Tiden rann iväg och jag hann bara precis hem och byta om sen i väg till Friskis för ett pass Core. Hade ju varit ypperligt att istället sticka ut på cykeln om jag hade haft lite mer tid på mig, men det får vänta till imorgon. Verkar bli finväder då också, om än något svalare.

Idag var det inte den vanliga ledaren på Core-passet, så det var lite nya rörelser - mycket ben och rumpa. Jobbigt var det iallafall :)

När det var slut frågade Cia, som var ledare för dagens pass: "Behöver du skjuts hem?" Trodde inte hon visset var jag bor så jag fattade inte att det var mig hon menade. "Vem, jag?" säger jag frågande "Ja, behöver du skjuts? "Pratar du med mig?" svarar jag lika frågande igen. "Ja!" "Jaha, nej det behöver jag inte." sa jag lite förvirrat, sen gick jag bara ut. Men herregud, jag kunde ju ändå ha sagt tack för erbjudandet, hon måste tycka att jag verkade aningen otrevlig. Får nog ta och be om ursäkt nästa gång!Förutom fika och träning har jag haft en kanonbra dag på jobbet. Varit ute större delen av dagen, i skogen och på stranden. Grillat korv och skaffat fräknar :)

Strax dags för Core.
Andreas är på benen igen och körde källarträning medan jag hinkade kaffe. Han drog igenom ett pass med fyror och det kändes riktigt bra. Ryggen är inte helt återställd men det går helt klart åt rätt håll, skönt!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar