söndag 31 mars 2013

2 Tim MTB

Härlig motvindsåka i svinkalla vindar och sol var det. Vi borde helt enkel kört den tänkta runda åt andra hållet, för när vi körde den korta biten tillbaka med vinden var det obetalbart lyxigt. Dessutom solen rätt i päran (skiiåånska).

Enda bilden från idag - man måste ju cykla ibland också ;)


Stenfälltet vi brukar passera visade sig bli en teknikträning idag, det kändes som att någon lustigkurre hade varit och vänt på var enda sten. Dessutom lagt alla stora överst, det är ju på en strand så jag antar att naturen möblerar om där emellanåt :)

Stötte på en cyklistbekant i farten när vi var på väg hemåt. Han hade raketfart på sin racer och inte en tanke på att stanna och prata med oss och det förstår vi, med det flytet hade inte jag heller stannat! :)

Ovan på träningen så har det trädgårdsarbetats, fyllde hela tunnan med taggar. Såg riktigt många cyklister rulla förbi medan vi jobbade. Vissa såg ut att ha det lite tungtrampat, medan andra formligen flög fram som t.ex. en kille på en vit Trek tempohoj, det såg gött ut!

Har hunnit med en fika ute i solen också - det förtjänar vi nu!

//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Päran? Enda päran jag känner till är den som växer i jorden och blir till chips. Gissar att ni skåningar syftar på något annat...?

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB31 mars 2013 22:53

  :)

  SvaraRadera
 3. Sorry! Nästa gång vi ses skall jag uppföra mig som folk och stanna och prata, det lovar jag:)
  Bra väderlekstjänst, förresten! / Anders

  SvaraRadera
 4. Nilsson The Summit MTB4 april 2013 18:55

  Hej Anders, Vi vet hur det är!!
  Jo jag jobbar på en bra väderinfo, tänkte mig att många cyklister säkert vill veta hur vind o temperatur är just här. Inte färdig ännu. Den kommer finnas av och till en tid framöver innan jag hittat rätt i alla parametrar och gör den permanent. Så håll...

  //Andreas

  SvaraRadera