fredag 15 februari 2013

Vila blev det & Happy Friday

Jag hade packat min väska med simprylar idag, lite tvekande inför om jag skulle simma eller inte. Jag har ju varit aktiv varenda dag den här veckan. Cyklade (!!) iväg till jobbet och jobbade mig igenom en arbetsdag. Mitt i allt arbetande kom jag på att jag glömt ta med en sån där simkupong, dom som jag skulle göra slut på nu under våren. Kom fram till att det kanske var lika bra med en vilodag ändå, så jag cyklade direkt hem efter jobbet och unnar (?) mig en dag utan träning.

Andreas däremot, har intervallat så det nästan svartnat för ögonen. 4x4 var det som brände genom låren idag.

Det är dags för sportlov här nästa vecka, vi ska väl jobba på som vanligt men många flyr nog vardagen för en vecka med skidor i Alperna eller med cykel på Gran Canaria. Får väl önska er en trevlig resa medan vi fortsätter livet i ekorrhjulet...

Ett gammalt klipp från the Amazing Race får liva upp tillvaron så länge :)


Happy Friday
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar