söndag 3 februari 2013

Två trötta killar

Nu är jag riktigt trött på detta, klubbad sedan i fredags och ingen direkt ljusning på det hela. Missade en urfin lördag, var iofs ute och gjorde ett försök till en promenad i långsamt tempo men med maxpuls.

Även den här dagen har spenderats i horisontalläge i soffan, kollat vinterstudion och dvd-seriebox. Hasade mig ur soffan för att ta en dusch och när jag kom ut ur badrummet hade Y fixat fram ett fotbad till mig. Har nog faktiskt aldrig fotbadat tidigare och jag måste erkänna att det var grymt skönt och avkopplande.

Som tur är har jag lyckats boka in en semesterdag imorgon som jag kan slösa bort på en influensa med dödsförkylning... Nu orkar jag inte skriva mer, Y får ta över.
//Nilsson

Jaha, vilodag för mig idag. Rotat runt i källaren, vi behöver verkligen göra oss av med en massa gammalt skrot och få lite bättre ordning där. Det skulle kunna bli riktigt gott om plats till alla cyklar, trainer, mekställ, cykelkläder osv osv. En vacker dag så... :)

Tog en bild på A och Olsson, katter kan ju vara så himla söta och gosiga när man är sjuk.
Så här har det sett ut nästan hela dagen

Två trötta killar


//Y

2 kommentarer:

  1. Mikael Kippilä3 februari 2013 22:19

    Krya på dig Nilsson..

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB4 februari 2013 08:16

    T-ackar, gör så gott jag kan!

    SvaraRadera