tisdag 12 februari 2013

Tillbaka till fyran

Igår fick passet med Fuego bli en liten mjukstart efter en vecka utan träning. Idag var jag egentligen först sugen på att sticka ut och springa men det fick trots allt bli källarträning ändå. Jag drog jag igång med fyror igen. Det gick jättebra och det var faktiskt riktigt skönt att få upp pulsen ordentligt. Körde på rätt så hög kadens, speciellt under sista intervallen, så pulsen sköt i höjden rejält. Fint!

Löpning imorgon istället kanske.


Ny spännande bildvinkel, nytänkande och nyskapande är nyckeln till att göra ett inlägg om källarträning intressant. Haha, som om det överhuvudtaget är möjligt..!

Ska snart hugga in på en ugnspankaka.... Amen vad hände nu! Blev helt svart, en propp har gått! Andreas fixar. Så, ljust igen :) Tro mig, vi har vanan inne, så det gick faktiskt lika fort som det gick att skriva detta!

//Y


2 kommentarer:

 1. Gunnar Töjren12 februari 2013 21:38

  Många som kör 4or på tisdagar ser jag :.) jag med!! Kul blogg detta, hur har jag missat den? Den är tillagd på favoriter nu :.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 februari 2013 06:05

   Ja 4or passar fint på tisdagar av någon anledning!
   Tack! Vi har läst din blogg ett tag, den är också trevlig :)

   Radera