onsdag 13 februari 2013

Överhuvudtaget

Just nu är jag rätt nöjd och glad över att jag valde trainern istället för löpning igår, för i eftermiddags var det helt oemotståndligt fint joggingväder. Kändes härligt att komma ut och se solen gå ner över ett spegelblankt Öresund. Det är livskvalitet på riktigt!

Var bara tvungen att ta några bilder under färden. Den översta bilden tog jag i farten och tanken var ju att jag själv skulle komma med, tydligen siktar jag inte jättebra...
Över-huvud-taget foto ;)
En närliggande liten Twin Peaks-by och Kullaberg


När jag var nästan hemma fick jag syn på två sälar som låg och vilade på varsin sten ute i vattnet. Hade såklart bara mobilen med, så det är tyvärr inte någon närbilder direkt. Pricken längst till vänster i bild och den i mitten är sälar, bara så ni vet :)


Andreas hade ensamrätt på trainern idag och pressade igång ben, hjärta och lungor med en omgång 4or, satt fint vad jag kan förstå!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar