onsdag 27 februari 2013

Kvällspass

Dag nummer två den här veckan med träning inomhus fast utanför själva hemmet så att säga. Den 26:e varje månad är det fritt fram att gratis testa pass på Friskis. Så igår var jag på ett pass som kallades "Core". Det var ju inte jättekul, men det tog rätt bra på mage, rygg och rumpa. Känner av lite träningsvärk idag. Kommer nog att gå på det fler gånger.

Ikväll var jag in i det sista tvekande till om jag skulle träna, men det är klart man ska träna om man känner minsta lust till det! Drog iväg för ett pass Fuego, roligare än gårdagens core-träning, men inte lika jobbigt... En miss var att kasta i sig ett lass pasta för nära inpå träningen med dans och hopp osv, höll på att hoppa upp maten igen.

Har åtta gånger kvar på mitt Friskis-kort, när dom är slut hoppas jag på att utecykelsäsongen är igång ordentligt, så man slipper gömma sig i källaren hela tiden!

Fångade mig själv på bild på vägen ut :)

Dags att varva ner innan läggdags.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar