söndag 10 februari 2013

Helt i Gardinen!

Jag mjukstartade min träning med försiktighet igår, det gick som sagt helt ok. Jag har inget halsont, inge feber men som vanligt en del hosta kvar. Planen var en källarträning även idag, lite hårdare än igår och lite högre kadens.
Hostan köper jag helt och fullt men att man kan bli galet yr efter en influensa visste jag inte. Under dagen idag har jag stundvis inte kunnat stå upp utan stöd, helt i gardinen  med andra ord. Känslan när man insåg att nu har jag druckit för mycket på en fest är en riktigt målande beskrivning. 

Mao blev det 0 på träningskontot denna dag. Revanschen kommer, tro mig för nu börjar Nilsson lacka ur på skickligt vis. Jag har till och med fått tillbaka motivationen och är grymt sugen på att ta i rejält igen!

Jag har ju haft lite tid till annat under den här tiden kan man säga, från diverse måltider tryckte jag ner några frön i ett litet drivhus. För att ni ska få ett hum om vad jag käkat och hur jävla långvarigt detta varit har ni här en bild på: Paprika, Grapefrukt, Kiwi (och en Avokado utanför bild) som jag planterade i tristessen och till dags dato ser ut som följer!

Längst fram i bild skymtar  Grapefrukten påväg upp, till höger kan man ana små groddar av Kiwi. Dom gröna spröten längst bak i bild är den överlägsna vinnaren PAPRIKAN, allt är ju en tävling eller hur.

Snart på grön kvist igen ;)
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar