fredag 1 februari 2013

Grattis Crawford!

Idag tänkte jag att vi skulle gnälla lite, häng med om du känner för det. Om du är på bra humör gå och gör något roligt istället, njut av din Fredag!

Eftersom att jag har legat klubbad hela dagen av något som jag hoppas bara är en rejäl förkylning har jag haft för mycket dötid.Bläddrade i senaste Kadens, eller Bicycling som den börjat kalla sig. Trevlig tidning, började läsa en artikel på sidan 44 om New York Gran Fondo. Kommer inte längre än ett par rader innan jag känner att något är helt fel här, DEJA VU! Läste vidare och inget deja vu där inte, den artikeln har jag läst på riktigt för inte så länge sedan. Inte riktigt samma meningsuppbyggnad men exakt samma story.

Började rota lite och drog mig till mindes att jag satt ute i solen och läste den i våras eller somras. Antingen har redaktionen på "Kadens" dålig koll på vad konkurrenterna skriver eller köper in för material eller också tror dom att cyklister enbart är beskaffade med ett närminne. Vill säga att det var väl en trevlig artikel, minns att jag läste den med stort intresse redan första gången. Däremot kan jag tycka att om jag vill läsa den igen räcker det med att slå upp sidan 24 i Åka Skidors tidning PEDAL femte utgåvan någonsin(2012), inte betala en gång till!

Den ena har förvisso vit text på svart grund och den andra har svart text på vit grund, kanske variation nog för dom. Inte vet jag, men lite tråkigt är det att läsa exakt samma artikel en gång till.
Artikeln i Pedal...
och i Bicycling.
Grattis får man väl säga till John Crawford-Currie som lyckats kränga samma artikel två gånger! Slutligen får jag väl till mig själv säga PUCKO, läs alltid igenom tidningen i affären noga innan köp ;)

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar