fredag 8 februari 2013

En vecka att glömma

Cykelkeps är en rätt så funktionell grej att ha under hjälmen, men det är klart det funkar väl på dubbeldäckare också. Här på en störig tyskt som med militärisk precision alltid placerade sin keps med "Rocky Mountain"-tryck som en fluga på vår kameralins.

"Passa dig - sätt dig på en cykel så ska vi nog se till att kränka dig!"

Så, det var det roliga, nu kör vi på med lite gnäll igen:

Nu vill jag bara bli helt frisk, stark och pigg igen! Den här veckan har varit helkass. Cyklade iochförsig ute i måndags, men sedan har jag bara känt av förkylningssymtom. Ingen träning alls på flera dagar, det är inte kul överhuvudtaget.

Andreas har inte tagit ett spadtag på snart två veckor, han är måttligt road av cirkusen. Har varit iklädd filt och soffa i stort sett hela tiden och käkat ipren och strepsil som smågodis. Blir snart förbannad på situationen! Någon måste göra något!

Idag har jag gjort ett försök till att pigga upp mig själv genom att sätta lite färg på tillvaron. Har målat naglarna, både på fingrar och tår :)Fortsätter kurerandet med lite upptempomusik tror jag. Glad musik gör ju att man blir lite piggare! Kan man dansa bort en förkylning/influensa? En whiskey på det så! (eller blir det bara värre..?)
//Y

2 kommentarer:

 1. Whisky är bra. Rödvin lika så. Om inte annat så blir det roligare att vara sjuk. Krya på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB8 februari 2013 20:29

   Hahaha! Vi håller just nu på att testa rödvinsteorin, espresso och calvados kommer snart och lite senare en whisky! Vad säger du om det, kan det funka? :)

   Radera