torsdag 28 februari 2013

Det närmar sig

Det kom ett mail idag med info om att vårt paket med cykelprylar är på väg. Alltid skoj när det kommer paket.

Snart ska jag få testa mitt nya styre, ska bli kul! Hoppas verkligen att jag kommer att gilla det. Jag tror att cykeln kommer att kännas stabilare och inte så nervös och att jag därmed blir lite skickligare på tekniska partier. Vore ju himla praktiskt om ett styre kan göra en mer teknisk haha ;) , nä men förhoppningsvis får jag lite bättre kontroll. Som det är nu är jag rätt så feg när det blir lite knaggligt, jag måste verkligen jobba lite på att våga mer. Man är ju så skraj för att trilla och slå sig och det blir ju inte direkt bättre med åren! Konstigt nog är jag mer feg när det är tekniskt och går brant uppför än motsvarande nerför. Då och då drabbas jag av ordentliga hybrisattacker och bombar nerför (i mina ögon) livsfarliga stup - ibland går det, ibland inte...

Susar fram på min lilla Cube, snart med riserstyre.


Ingen träning för min del idag, om man inte ska räkna 45 minuters vedhuggning. Jag laddar för dubbelpass imorgon, simning och cykling. Andreas drog igenom en omgång fyror ner i källar'n.

Hittade lite hopp om våren i trädgården idag :)


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar