torsdag 7 februari 2013

Borde haft en två gånger

Om man nu som Y skrev, ska satsa och göra något lite mer spännande i sitt liv än att rulla ekorrhjul så behöver man en cykel. Jag tänker på mig (såklart) Y har ju redan en bra cykel, jag borde haft en flera gånger om. Har beställt en, inte en gång utan två. Har jag fått en? Nej inte en enda än, kommer jag att få en då då? Börjar definitivt undra, men det tror jag inte.

Kanske är lika bra att istället börja gå igenom den gamla hojen ordentligt igen och fräscha upp den med nya komponenter..?
Redo för pension och en lite lugnare tillvaro, men får kanske jobba ännu ett år.

Ett annat alternativ är ju såklart att kolla runt efter en cykel av annat märke med ungefär de egenskaper jag söker och en ram som jag gillar med en geometri som passar mig. Jag misstänker att det tåget har gått, försent ute helt enkelt. Den typen av cyklar brukar mer eller mindre gå åt innan dom är tillverkade.

Yvonnes cykel behöver också den en del omvårdnad. Hon bytte ju till en större klinga förra året och den lirar inte helt bra ihop med den lilla klingan, tror att det är lite för stor skillnad emellan dom. Vore nog all idé att införskaffa ett helt nytt vevparti, eller bara en ny något större lillklinga åtminstone.
Detta är ju ett lättlöst problem så det fixar sig och jag hoppas verkligen på en lösning på mitt cykelproblem och att den lösningen blir en ny cykel!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar