fredag 18 januari 2013

Tur man inte bor i norrland

Anledningen är inte den man självklart dras till när en Skiåning uttalar sig så. Anledningen är min mycket mystiska bil, varje gång kvicksilvret halkar ner under säg ca -4°C då verkar den som programmerad att starta halvljus och bakljus för att liksom på rent djävulskap dra ur batteriet.

Min moteld har sedan ett par förseningar till jobb gått ut på följande:
På kvällen ut och sätta i laddaren, koppla in den till uttaget som vi har en strömbrytare till i källaren. Gå upp lååångt innan tuppen är vaken, spana ut och mycket riktigt fanskapet står och lyser. Ner i källaren slå på strömmen och voila kl 07:15 bilen går att starta!

Med andra ord GE MIG VÅR!
Till exempel såhär, Espanola way Miami 

Självklart måste ju tilläggas att cykelträningen också är avklarad, eftermiddagen bjöd på extremt hög puls i intervaller, det ryker fortfarande om våra lår...

//Nilsson


2 kommentarer:

  1. Kallstartade mina föräldrars bil en gång i -20. Det vart inte bra kan kan jag säga, för de fick ställa av bilen i ca två veckor. Ngt gick sönder i den då jag vred om nyckeln. Tändningen? ah, jag vet inte.. Men lärde mig att man ska vara försiktig då det är kallt. hehe. Så ja, ge oss vår nu! *längtar massor*

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB19 januari 2013 09:32

    AjAj, har haft samma procedur även i morse. Allt bara för att köpa frukostbullar....
    //Andreas

    SvaraRadera