lördag 12 januari 2013

Rutmaning

Läste på Blackies blogg att hon utmanar sig själv att skaffa magrutor till sin födelsedag om några månader. Tyckte att det var en kanonbra present till sig själv, så jag hoppar på den utmaningen, fast jag fyller ju år i november så jag har gott om tid på mig ;) Kan kanske behövas, är inte direkt överflitig på att göra magövningar... Dags att sätta igång!

Tog ett pass på trainern i eftermiddag. Lyckades ta i så kedjan hoppade av precis i slutet, aaahh vad tradigt att behöva meka på den och köra sista biten med kletiga fingrar. Nu har vi alltså sammanlagt klarat av att punktera tre gånger och köra av kedjan en gång på trainern - bra där!
Här syns inte bara mina skitiga fingrar utan också mitt utgångsmaterial inför min väg mot en rutigare mage!Har fixat med Silvia idag, backflush:at, avkalkat och polerat, så nu är den som ny. Får se om den kan leverera en ännu godare espresso om ett tag. Eller kanske vi rent av slår till med en Irish Coffee, som med fördel görs med en espresso i botten - mmmm!


Jaha, ska man ta och göra några sit ups nu dåra... 
//Y4 kommentarer:

 1. Irish coffee? När sa ni att vi kunde titta förbi? ;)

  SvaraRadera
 2. Yvonne The Summit MTB12 januari 2013 21:02

  För sent! :)

  SvaraRadera
 3. Svart Karin Karlsson / Karin Svart12 januari 2013 23:40

  Härligt, nu jävlar ska vi peppa varandra =D
  Btw, la upp bra magövningar som jag brukar köra, testa dem och dela gärna med dig om du har några bra =)

  Skön du är som lyckas punktera och köra av kedjan, verkar gå vilt till hos dig när du kör, så de där magrutorna har du nog fixat på ett kick =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB13 januari 2013 10:16

   Såg ditt inlägg med magövningar, många bra tips! Jag är själv inte så hemma på just styrkeövningar, gör lite plankor och använder pilatesboll ibland. Har inte direkt något att dela med mig av just nu, får istället suga åt mig dina tips :)

   Ja, hemma i källaren kan man ta i som en idiot utan att nån ser en, skulle aldrig köra på det viset bland andra människor på ett gym tex! Men punkteringarna har faktiskt min kära sambo stått för :)

   Nu kör vi! :D

   Radera