torsdag 17 januari 2013

Repris från gårdagen

Om vi snackar cykelträning så kan ni egentligen läsa föregående inlägg och bara byta ut Y mot A. Jag satte mig i sadel utan någon vidare optimism, tänkte för mig själv att va *an dra på 10W extra, dö mitt i en fyra och ha en ursäkt för att kliva av. Tydligen ett vinnande koncept för att rota fram djävulen inom sig.
Efter 5 x 4 och ett bra avrull känner man sig som en vinnare igen, eller kanske tvärt om jag lurade mig själv och kom ut på andra sidan gott utmattad :)

Förresten, taget ur böckernas bok: Dagens namn i almanackan är Anton, det är en engelsk smeknamnsform för >> Kungen av Kungsan!
Här är den, Boken alla borde äga. Späckad av nyttigt vetande, citeras ibland här på The Summit MTB

Hörs på Fredag!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar