tisdag 15 januari 2013

Man bara sliter på

I sanningens namn, hur kul är det att läsa om en till synes evig källarträning. Det är ju en stor del av vad vi gör och hinner med under arbetsveckorna så här års och inte är det speciellt upphetsande att skriva om heller :)

Jag livade upp tillvaron med en så kallad power walk medan Andreas tog tag i sitt flås i källaren. Riktigt skönt att få lite frisk luft och knarrande snö under fötterna - vi har ju snö här nu! Kallt har det blivit också, fick rapport om minus 15 just nu!

När A var klar och jag kommit hem körde jag också 4x4-intervaller på trainern precis som han gjorde. Tror det blir detsamma imorgon. Andreas har dessutom plankat, ska jag väl också ta och göra!

Hugga ved hann jag även med medan jag väntade på trainern, varmt och skönt här inne nu :)


God tisdagkväll!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar