tisdag 22 januari 2013

Kaffe!

Jag har stått för källarträningen idag. Har fortfarande hosta och jag har märkt att det blir värre av att köra riktigt flåsiga träningspass med hög puls... Därför valde jag att inte köra 4or som jag tänkt utan istället en videobana från Touren. Jag tog en snäll del utan alltför mycket uppför och försökte hålla pulsen runt 75-80% av max. Kändes jättebra, kanske för att jag avnjöt ett par koppar kaffe precis innan träning :) Läste nyss på alltomcykel.se lite kuriosa om kaffe och dess positiva effekter vid träning och tävling. Det mest hade vi väl koll på innan, men tydligen är det inte bara så att man presterar bättre, man blir smartare också - det är ju kanon!Kaffe i all ära men nu ska jag faktiskt ta och sippa på något som vår lokala cykelhandlare tipsade om för att lindra hosta och halsont!


10 st Dr Dryels som får smälta i en kopp varm mjölk, vääldigt sött, men jag tycker det är rätt gott! Hoppas det funkar också :)

//Y


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar