tisdag 29 januari 2013

Fyrorna fixade!


Är verkligen nöjd med dagens träning, kände mig både stark och pigg! Fyrorna klarade jag av med glans, så pass bra att jag drog till med en extra intervall. Vi vet ju alla vad detta betyder, dags att öka på några watt. Jag kände mig lite för bekväm och fyra minuter kändes inte som den evighet som det brukar. Det kan nog ha en hel del att göra med gofikan innan träningen, det får kanske bli ett ständigt inslag ;)

Har funderat på lite alternativ träning för att få mer variation nu under senvintern. Vi har en hel hög med biljetter till simhallen som jag köpte för jättelängesen. Kan väl vara dags att använda upp dom nu.

Dessutom får jag, genom jobbet, 750 kr för "friskvårdsaktiviteter". Tänkte att jag skulle ta och köpa kort på Friskis för tio pass, det kostar tydligen precis så mycket.

Spinning en gång i vecka, simning en gång och sen trainer de övriga passen i veckan, låter väl som en bra plan. Något pass med löpning emellanåt kommer jag nog också att klämma in. Nu ska jag ju inte vara pessimistisk redan innan jag kommit igång med allt detta men, det svåraste kommer nog bli att få till simningen. Det tar rätt mycket tid runt om själva simmandet och dessutom är öppettiderna inge vidare. Nåja, jag ska nog få till det på något vis :)

Nu lite vila!
//YInga kommentarer:

Skicka en kommentar