lördag 26 januari 2013

Extra Extra! Nytt inlägg ute nu!

Nr 718

Motivationen lät inte vänta på sig efter mitt inlägg på Happy där jag efterlyste tips om just det! Det räckte tydligen med det så kom träningslusten tillbaka :) Men såklart ska jag också testa några av alla förslag jag fick i tråden.

Blev ett pass på trainern i ett rasande tempo. En och en halv timmes trampande. Har haft några dagars vila så nu känns det riktigt gott att ha kört ett rätt så tufft pass! Tänker mig 4or imorgon. Hoppas bara jag får sova lite bättre i natt än jag gjorde natten till idag. Somnade efter ett och vaknade klockan sex och kunde inte somna om. Tydligen är det fullmåne imorgon, kanske det var därför?

Nu när det här med inspirationen och motivationen är löst, har vi ett annat problem. Precis som Åsa Eriksson skriver om i Kadens, förlåt Bicycling, har Andreas samma dilemma: flera finfina cyklar, men inte en enda man tar när man ska till affären för att köpa mjölk. Det han spanat på är ungefär en sån här typ av cykel
Det här liknar mer en ghost bike och det vill vi ju inte, så en annan färg vore att föredra. Åsså slänga på några växlar!


När vi var i Miami såg vi massor av sådana cyklar med högprofilshjul, lätta ramar och växlar, alltså inte singelspeed eller fixie.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar