söndag 27 januari 2013

En söndag helt enkelt

Temperaturen har slagit över på plussidan och det har snöat nästan hela dagen, bäddar för finfint slask. Det ska hålla sig på några enstaka plusgrader och vara rejält blåsigt så långt man kan se i prognosen. Tycker det är rätt tråkigt, speciellt när man läser i andra bloggar om härliga vinterträningar så som skidor, distanspass på cykel, löpning osv. Man blir ju smått avundsjuk ;)

Andreas har rivit av sina 4or och konstaterade att det är dags att öka watten. Han kommer inte riktigt upp så högt i puls som han önskar, han kliver av alldeles för utvilad!
Jag har inte gjort många knop överhuvudtaget idag, är inte helt i form, sovit för lite tror jag och sen är det ju den där hostan som hållit i sig sen innan jul.

För att komma igång mer med träningsmotivationen har vi börjat prata om vad vi kan tänkas vilja göra i cykelväg. Vi behöver båda något mål med all den här träningen. Varför ska man annars pressa sig så in i bänken om det inte ska resultera i något speciellt? Vi har några långsiktiga mål med det hela men det behövs också någonting mer kortsiktigt, t ex till sommaren.

Sommarbild, nån som känner igen var den är tagen? :)Sen har vi ju fikat också! Köpte varsin semla på Ica. Lite annorlunda utseende, men goda!
Hur gick det här till?


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar