fredag 11 januari 2013

Aktiv vila

Fredag! Slutade jobb relativt tidigt, kl 14. Swochade förbi affären och plockade med två lite mjölk och ett par biffar till kvällen. Hem och soffade med en kopp en liten stund. Funderade på om vi skulle ha en total vilodag, men kom fram till att vi kände mer för ett återhämtningspass. Andreas cykel satt redan på trainern sen igår, så han hoppade på den och körde dryga timmen. Ett lugnt pass i de franska alperna, lite mer än 40 km.

Fint väder idag, så jag knöt fast löparskorna på fötterna och stack ut på en joggingtur. Jag var inte riktigt lika flitig, skrapade bara ihop 50 min, men jag är faktiskt riktigt nöjd med det. Jag lyckades hålla nere pulsen rätt så bra. Annars brukar den alltid skjuta i höjden när jag springer, tycker verkligen det är skitjobbigt med löpning! Men idag var det riktigt skönt.

Kylan (ja, -1,5° iaf) har hittat tillbaka hit idag och det verkar som att det ska hålla i sig ett tag. Fick en snygg bild från A på mms tidigare. Under nollan - bäst att plocka fram pälsmössan :)


God kväll på er!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar