onsdag 30 januari 2013

+10

Fortfarande pigg och stark idag! Studsade ner i svettstugan för ett pass källarträning. Hoppade upp tio watt på intervallerna och det gick kanonbra. Det var jobbigt såklart, men det känns som om jag kan öka liite mer. Som vi sagt tidigare är problemet att vår trainer bara går att ändra med 10 watt i taget och det kan nog vara för mycket för mig just nu. Då är det kanske bättre att öka kadensen något för att få upp pulsen mer istället. Får väl ta och experimentera med det nästa gång.

Har inga intressanta, snygga bilder att dela med mig av så ni får hålla tillgodo med detta.
Trainertrashbild, alltid lika kul...
Andreas är inne på sin andra vilodag i rad, den första var avsiktlig, den andra nödvändig. Han har blivit attackerad av förkylning och halsont, bästa sättet att bli av med sånt är ju helt enkelt att ta det lugnt och vila bort det.

//Y

2 kommentarer:

 1. Trainertrashbilder är bra mycket trevligare än piffade perfekta cykelbilder! Har man tagit i ska det synas:)
  Har också det bekymret med watten, biter i hop och försöker.

  Usch, du får hälsa krya på sig till Anderas. Det går mycket skit just nu, jag vilar mig i form och njuter av era träningsinlägg i stället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB31 januari 2013 06:48

   Ja det har du rätt i, lidandet ska synas! :) Har du också bara höja och sänka med tio watt i taget? Man får väl helt enkelt testa att höja, går det så går det!

   Hoppas verkligen det inte är någon långdragen historia som A har dragit på sig... Han får också vila sig i form :)

   Radera