söndag 16 december 2012

Träning och försening


Idag har cykelsadeln nötts till ordentligt, långt och länge alltså! Egentligen hade jag tänkt knata på ännu längre men turen(?) var på min sida och därför ringde telefonen. Jonas om du läser detta så känn dig inte skyldig, vissa dagar kan jag behöva en anledning för att kliva av cykeln... Egentligen var tanke utecykling, hade bytt om lagom till ett spöregn.
Lagom till Jul har vi snart fixat bort all snö

Fick ett ganska nedslående mail från cykelleverantören idag, min nya 29:er dröjer till februari. Någonting har gått fel och man har valt att återkalla ramar av den sorten, gör om gör rätt så att säga och det är väl bra. Hade nog ändå inte plockat ut den i saltsörjan som råder dessa dagar. Men den hade gärna fått stå här hemma då det ska fixas lite med den :)


Annars mest espressobaserat kaffedrickande denna söndag, undrar om jag inte klämt hela grafen idag!
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar