tisdag 18 december 2012

Snart sommar juh!

Tisdag har hittills varit kanon, idag satte jag hård träning på schemat trots att jag enligt planen ska ta det lite lugnare dessa veckor. Det var riktigt gött att dra på för nästan allt vad tygen höll, men bara nästan. Det kändes bra att utmana kroppen lite!

Snart börjar det bli dags att leverera watt på löpande band. Misstolka mig rätt nu, jag springer sällan och aldrig på ett löpband. Jag menar att det går mot ljusare tider och kortbent utecykling såklart. Vintersolståndet 2012 inträffar 21:e december kl 11:11 UTC. Fint iallafall att vi fick till några pass med snöcykling innan snön försvann, man vet ju aldrig om det kommer mer av den varan här.

En bild på vad vi har att se fram emot, tagen den 7 april i våras. Först då börjar det bli drägligt, men med endast 6 plusgrader har man väl iofs lite mer att önska...


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar