torsdag 13 december 2012

På hugget

Förkylningen börjar släppa greppet, jag kom rätt så lindrigt undan. Inte verkar jag har smittat Andreas heller! Ser fram emot utecykling till helgen - topp! Vi är ju riktigt bra rustade nu, med bra kläder och varsin lampa :)

Ska försöka ta itu med lite julklappsinköp också, verkar som att det är hög tid för det nu. December har hittills gått vansinnigt fort! Har dessvärre fortfarande inte funderat ut vad som ska köpas. Vet ju inte ens vad jag önskar mig själv...

Annars då? Jo, har väl jobbat, firat Lucia, A har huggit ved och jag pyntat ett äppelträd med ljusslinga. Där hittade vi direkt ett användningsområde till, brukar vara ett jädra meck att hugga ved i beckmörker!


                                       Kylan håller i sig och Härman fryser...
                                                                              ⬇
Brrrrrrr
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar