torsdag 20 december 2012

Nämen Källarträning

Hamnade i horizontalläge i soffan när jag kom hem efter jobb, så pass illa att jag fick resa mig med ett ryck annars hade jag legat kvar. Bytte om och hade fortfarande kvar den där smaken i munnen som man har när man precis nästan sovit...

Jag ville egentligen cykla en uteträning med Spidereyes på hjälmen idag men, det var 100% luftfuktighet och sisådär -1°C. Det blir så in i bänken friskt då, speciellt som det blåste en del också.

Alltså Källarträning idag, cyklade den träning som jag gjorde i förrgår och sparade eftersom jag tyckte den var bra. Då fricyklade jag med trainern inställd på Watt/Tid, (höja resp. sänka Watten som man vill) körde ganska hårt och utmanade mig genom att dra ut intervallerna lite extra och körde dom också på lite högre watt än vanligt. Då var det kul, idag not so much. Det var rena tortyren att inte kunna styra ner kalaset lite men det gick.

Vår lite trötta granne i Miami


Nu blir det inte gjort mycket kan jag säga, känner mig som vår granne i Miami.
Natti...
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar