onsdag 12 december 2012

Mera ljus!

Vad passar inte bättre så här 12 dagar före jul, den 12/12 och allt, än att öppna paket! Min hjälmlampa anlände idag, en likadan Spider Eyes som Andreas köpt, fast min är blå. OCH den har en ny liten finess, den lyser grönt när man stänger av den - coooolt :) Antar att ju längre den varit tänd desto mer/starkare lyser den, det kan ju come in handy.

Ska bli kul att sticka ut i skogen med två bra lampor. Sist vi cyklade i mörker hade jag Andreas lampa och han hade ingen. Det var väl inte helt att rekommendera. Han råkade ut för ett antal näradöden-upplevelser när jag kom lite väl långt ifrån honom... Har man först tittat i det upplysta partiet från ljuskäglan och det sedan försvinner, så blir man i stort sett blind. Ögonen hinner ju inte vänja sig vid mörkret så snabbt. Speciellt läskigt var det nog nerför, han fick helt enkelt bara köra och hoppas på det bästa!

Blir ingen testtur med min Spider idag, han får vänta här inne tills det blir lite mildare väder. Har hoppat över mörkercyklingen som var planerad ikväll, blev källarpass istället. Jag är fortfarande förkyld, men det funkade fint att träna lite ändå.

//Y

2 kommentarer:

 1. Ah I am happy you like the green glow ,
  I hope Andreas is not too unhappy his has no glow .

  Regards Troutie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB13 december 2012 11:39

   Green with envy Haha Chris, I do envy that cool green glow :)
   Seriously, thank you Chris Y is very pleased!

   Radera