fredag 14 december 2012

FREITAG!

Så blev det tillslut fredagskväll :) Har betat av varsin timme på trainern. Hade gärna velat ha tid till att träna lite längre pass, men när man är två som ska turas om med samma maskin så får man kompromissa under vardagarna. Ibland önskar jag att vi hade två trainers, eller kanske en trainer och en sån där dödsMonark som verkar mäkta populär. Då skulle vi kunna träna samtidigt, vilket helt klart är mer tidseffektivt!
TrainerTrash:et i Svettstugan...

Hur gör ni andra som också är två om att träna cykel? Spinning kanske? Problemet med det är väl att man måste följa ledarens påhitt och inte kan styra sin träning själv i samma utsträckning eller inte ens alls + att spinningen sker på vissa bestämda tider, som såklart inte passar.
Och om man ska köpa Monark, vilken modell ska man välja? Där är ju något att vela om, någon som vet??

//Y

3 kommentarer:

 1. Vi delar också, korta stunder var. Hade vi haft mer plats att vi nog haft två st, eller en monark! Hasse hittade faktiskt en på blocket men det blev inte av. Skulle bli för omständigt att byta till "vanliga" pedaler. Effekt bör den ha!

  Spinning kör vi båda. Dock inte så mycket som dentagare, jag är rätt kräsen. Sen har vi fördelen att kunna använda spinningsalen när vi vill.

  Trevligt fredagsmys ni har;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB14 december 2012 21:52

   Haha, ja vårt "fredagsmys" är en höjdare! Ni kör väl samma taktik i vanliga fall :)

   Radera
 • Precis som Helena säger, hade vi haft plats hade vi haft två. Monarken jag hittade för ynka 600 pengar skulle kosta mycket tid och pengar att konvertera till rätt sittställning och byte alternativt uppborrning av vevarmar för att få på vanliga pedaler, annars hade jag köpt den.

  På trainern blir det max 1 timme men helst korta intervallpass. Snabbt och effektivt.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera