fredag 28 december 2012

2x20 , vilken stöld! +årskrönika

Sådärja, då håller vi helg igen. Satte punkt på arbetsveckan med ett bra cykelpass som jag snottat av Bigmollo. 2x20 det satt fint, jag höjde watten en skvätt bara, inte för att jag på något vis försöker säga att jag är bättre. Jag är ju bara mycket längre (där med förmodligen tyngre) och jag hade landat på läckert låga SoffliggarWatt/kg utan justering. Kanske det var ändå förresten ;)

Nu till något helt annat.

Skärmdump från årets första inlägg.


Har observerat att många bloggare har publicerat sina årskrönikor så här innan året är slut. Vi vill ju såklart inte vara sämre. Därför har vi valt att göra vår krönika större, längre och sjävklart bättre än alla andras! Krönikan hos Team Summit är kontroversiell, den är lång, 447 inlägg (hittills), och mycket innehållsrik! Vill ni läsa den från början klickar ni här: The Summit MTB - årskrönika del 1 Ni kan också läsa den baklänges, bara att rulla ner och klicka tillbaka i tiden - aaah spännande!

//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Johan Mölleborn31 december 2012 16:44

  Nu får det vara slut på slöwattandet! :D
  Imorgon börjar det nya året.
  Gott nytt år!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB31 december 2012 16:59

   Hahaha! Det gäller oss alla. Jag lovar, kom precis hem efter att ha "förstört" mig i skogen på Kullaberg. Här behövs uppsträckning inför nästa år...

   Gott nytt år till dig också!

   Radera