måndag 19 november 2012

Vilodag

Idag har vi förtjänat oss en dag utan träning, har körts mycket MTB ute under förra veckan men också dessa underbara intervaller...
Sitter med fina stumma ben båda två idag faktiskt :) Nu blir det en lite lugnare period, allt enligt det schema vi tänkt oss följa. Vi kommer köra med lite alternativ träning så som löpning, "sitting", distanspass på cykel och inget kamikazetempo. Ska bli skönt!

Under gårdagens kvällspass blev iallafall jag lite uppskrämd! Klart jag vet och fattar att skogen är full av djur fastän man nästan aldrig ser dom, men ändå blev jag lite skraj när jag svepte in mellan träden med lampan och fick se ett par ögon som lyste tillbaka. Tätt mellan ögonen var det och på nyheterna imorse varnade dom för att man sett varg på flera håll i Skåne, så nu är jag övertygad om att det var en varg jag såg! (men förmodligen var det nog bara en räv, men man vet aldrig).

En annan märklig syn var en skum typ, en gubbe som helt plötsligt satt på en sten mitt i skogen i bäckmörkret. Han vinkade glatt, men vad tusan gjorde han där??
Nä, nu får jag nog ta och lysa upp tillvaron lite och sluta skrämma upp mig själv igen :)


//Y4 kommentarer:

 1. Låter scarry! Själv har jag ej vågat ta mig en MTB runda i mörket där uppe än... ;)

  /Linus

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB20 november 2012 07:17

  Moahahaha ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har lärt mig på Midsumer Murders att rävens ögon lyser gröna...
  Och var exakt satt denne gubbe? Nu vågar ju inte fegsyrran springa där på dagen ens:((

  SvaraRadera
 4. Nilsson The Summit MTB20 november 2012 10:21

  Jag googlade och det stämmer, kanske var The Mothman då (hahaha)
  Stirra nu inte upp dig Syrran :)

  SvaraRadera