torsdag 15 november 2012

Trainern upptagen? Va bra!

Jag missade ju mina intervaller igår och idag var trainern upptagen med en annan cyklist. Jag drog till skogs helt enkelt, skitkul hade jag dessutom! Hade tänkt ta lite bilder där uppe åt er men jag hade helt enkelt för skoj för att fotografera. Det var en häftig upplevelse att dundra fram i samma fart som på dagen fast med kolmörker runtom, röd stig för er som vet var "E4:an" går på Berget var det inga som helst problem att ligga över 30 km/h :) Knäppte några bilder på vägen hem när jag stannade till för en drickapause...

Nä det brinner inte, det var fuktigt ute idag

Riktigt mysigt att köra runt i totalmörker helt ensam, inte en människa i vägen och i stort sätt total tystnad. Det enda liv jag stötte på var ett par vimsiga kaniner :)

När jag kom hem hade dr Bottomdiver varit förbi och lämnat en lampa och kontrollerat så att Yvonne skötte sina intervaller ordentligt. Vi får låna lampan över helgen, superschysst, tack så mycket! Nu kan vi ut och bomba i skogen båda två!
Hemma igen - big smile :)


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar