tisdag 6 november 2012

Tisdag minsann

Knäppte bilden nedanför när jag körde till jobb i morse strax där efter sprack som alltid planeringen, så det blev inget "godmorgon bloggen".
Dagg över Örby ängar, de ni ;)

Kom fram gjorde jag och strax därefter pajade min iLur, detta har definitivt varit på G länge och idag var det time... Därför sitter jag nu med en ny likadan men en senare modell och försöker få över allt elände man skapat under ca 3 år. Ni vet det börjar med alla lösenord och bara fortsätter när man tänker efter. Jag skrev in lösenordet till vårt nätverk här hemma och blev ÜberGlad, ca en minut senare hade iCoud hade löst allt utan att jag märkt av det. Min nya telefon såg helt plötsligt ut exakt som min gamla, utvändigt var den som tur var fortfarande tunnare och lättare, skärmen var fortfarande större och inte alls så igenkladdad av feta fingeravtryck och inte en enda repa från en enda cykeltur (snacka om nystart).

Ja sen har det ju bombats på trainern också!
//Nilsson
2 kommentarer:

  1. iCloud. Apple. It just works.

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB7 november 2012 08:56

    Ja, nära på vackert!

    SvaraRadera